Posted on Leave a comment

Страхотни книги за цялото семейство с отстъпки до 25% на шатра №12 на Алея на книгата във Варна

Страхотни книги за цялото семейство с отстъпки
до 25% на шатра №12 на Алея на книгата във Варна

Екипът на „Николови Ритейл“ ще участва на своята първа Алея на книгата във Варна между 28 юли и 6 август. Ще можете да ни откриете на шатра №12 на щанда на издателство „Парадокс“, а всяка от покупките може да бъде платена и с дебитна карта.

Освен книгите на „Парадокс“, на щанда ще откриете още и най-добрите издания от каталога на „Егмонт България“, „Лексикон“, Travel Books, „Мотовете“ и още книги за малки и големи приключенци.

Домакините от „Парадокс“ са представени с най-актуалните си заглавия – „Войната не е с лице на жена/Последните свидетели“ на Светлана Алексиевич,  „Даниел Щайн, преводач“ на Людмила Улицкая, култовата музикална енциклопедия „Цветя от края на 80-те“ на журналистите Румен Янев и Емил Братанов, както и том 1. на „Събрани съчинения в седем тома“ на Джак Керуак.

От каталога на „Егмонт“ можете да намерите както любимите на всички подрастващи поредици за Хари Потър, Пърси Джаксън и Soy Luna, така и актуални young-Adult заглавия. Представеното портфолио на издателството за българска литература „Лексикон“ включва книги от автори като Мария Станкова, Георги Мишев, Амелия Личева, Светлана Дичева, Емил Андреев, Тео Буковски, Христо Янев и др.

Особено внимание сме обърнали и на любителите на пътешествията. За тях са пътеводителите на партньорите ни от Travel Books за Българските крепости, Водопадите в България, Западните и Източните Родопи. Ще можете да откриете и нашумелите издания „203 предизвикателства за пътешественици“ на Мария Ангелова и „Последвай местните“ на Бистра Якимова и Наце Сапунджиев.

Не пропускайте и вълнуващата възможност да се срещнете лично със създателката на „Приключенията н мотовете“ и елена Ву от „Моите красиви рога“ Радостина Николова, от която можете да получите и автограф към всяка закупена нейна книга.

Очакваме ви на Алея на книгата Варна 2017 всеки ден до 6 август от 10 до 22 часа! А при нас страхотните книги вървят и с отстъпки до 25% за подбрани заглавия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *