Още един дом на книгите ще отвори врати във Варна на 30 ноември. Дистрибуторът „Николови Ритейл“ отваря борса, която ще предлага книги и забавления както на търговци, така и на читатели. Новото книжно място в морската столица се намира на ул. „Кракра“ №24.

Борсата на „Николови Ритейл“ ще предлага продуктите на всички големи български издателства. Заедно с това обаче ще бъде обърнато специално внимание и на по-малките, за които често е по-трудно да намират път към читателите. Всяка седмица отделни издателства ще бъдат поставяни на фокус, а поне веднъж в месеца читателите ще могат да се срещат и с писатели на живо.

„С нарастването на броя клиенти и обема на работа съвсем естествено се появи нуждата от откриването на борса за книги. Това ще ни позволи поддържането на разнообразен асортимент в големи количества, а партньорите ни и гражданите ще имат възможност още по-бързо да получават информация и достъп до новите заглавия“, казва Анелия Николова, управител на борсата.

В партньорство с най-големия сайт за книги и четене „Аз чета“ борсата ще подбира акценти сред новите продукти. Те ще получават мултимедийно позициониране за по-лесното ориентиране на читателите.

За 1 година от своето създаване „Николови Ритейл“ се утвърди като надежден партньор на книготърговците в Източна България. Дистрибуторската компания разполага книжни продукти в над 100 книжарници, супермаркети, детски магазини и друг тип обекти с различен мащаб.

Време беше за нещо ново във Варна – Николови Ритейл отваря борса за книги на едро и дребно. Очакваме ви от 30 ноември!

Публикувахте от Николови Ритейл в 26 ноември 2017 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *